SKOLAVSLUTNINGS KLÄNNINGAR FRÅN NELLY.SE

 
1. Klänningen hittar du HÄR 2. Klänningen hittar du HÄR
 
 
3. Klänningen hittar du HÄR 4. Klänningen hittar du HÄR
 
 
5.Klänningen hittar du HÄR 6. Klänningen hittar du HÄR
 
 

VÄRLDENS BÄSTA DAG IGÅR

 
 
Först gick jag och michelle till softy i svava gallerian i uppsala och åt lite frozen youghurt, sjukt gott verkligen, rekomenderaaaas!! Och när vi satt där och åt så ringde min mamma och frågade om jag ville gå med nikki på justin för att dom hade fått en bijett över. Jag trodde att mamma drev först, sen blev jag så jävla glad att jag nästan grät haha. Men då åkte jag hem och gjorde iordning mig och sen åkte vi till globen.. Justin bieber, min älskling. Nu kan jag äntligen dö lycklig, ärligt talat var det typ världens bästa kväll. Justin var sjukt bra och sjukt snygg också. Även fast jag blev typ döv och inte kan prata nu så var det verkligen sjukt kul! Verkligen ett minne för livet! I LOVE YOU JUTSIN.

SVAR PÅ KOMMENTARER

Favorit shortsen, älskar dom verkligen, hur söta och sköna som helst! Och 200kr också!?!? världens kap! H&M är ju verkligen bara bäst! Tipsar verkligen om dom!
 
Finns VS i Stockholm?:)
 
Finns i farsta centrum som legger nära stockholm, om det inte ligger i stockholm.. är inte bra på sånthär haha! Men finns lite vs saker i parelle. Finns typ bodysplashes och så! Super kul! :)
 
Vart har du köpt kuddarna? Sjukt fina
 
Har köpt dom vita kuddarna med rosor på chilli, tycker själv att dom är hur söta som helst! Och älskar verkligen chilli, världens bästa inrednings affär enligt mig! Blir kär i allt och det slutar alltid med att jag får lägga ifrån mig hälften för att jag har plockat med mig allt som finns typ haha!
 
Hur blev du en modell?
 
Alla i min familj är det så då blev jag också det! Men sen är jag ju med i mikas också!
 
Varför så himla perfekt? Du är min förebild. Du är bäst. Du har världens snyggaste klädstil! Kan du förklara din klädstil med 5 ord? Kan du tipsa om bra klädaffärer som du tycker om? 1000 pussar från mig!
 
TACKTACKTACK, gud vad söt du är! Dethär gjorde verkligen hela min kväll! puss på dig! min klädstil med 5 ord.. hmm.. söt, basic & ljus. Det är det ända jag kommer på just nu haha! BIKBOK är ju alltid en favorit, jag hittar alltid något där. Sen har vi ju hollister också, synd bara att det är så dyrt och att det ligger i stockholm! Men h&m är ju bara bäst, billigt & fina och bra grejer! H&M RULES! kram!
 
Varför bodde du i Thailand och hur länge bodde du där?
 
Jag var där i 2 och en halv månad så kan inte riktigt säga att jag bodde där, men jag var där på en lång semester och gick i skolan där! Jag var där en längre tid för att slippa lite av kalla vintern och för att thailand är världens bästa land. Och för att testa något nytt! :)
 
Hur många helsyskon har du och hur gamla är dom? Tycker du det är finast med bruna ögon eller blåa? Hur lång är du?
 
Jag har 3 syskon, och alla är riktiga! Jag tycker att det är finast med båda, vissa är ju skitfina med blåa och andra med bruna. Själv hade jag velat ha blåa, men man vill ju oftast ha det man inte har haha. jag är 1.76 cm, känner mig ganska lång men jag tycker att jag ser kortare ut än vad jag är! 
 
svarar på fler frågor nån annan dag, PUSS PÅ ER BABES

TRÖJOR FRÅN HOLLISTER

 
Högst upp är två tröjor från hollister, kostade 340kr st! Tyckte dom var så fina och dom är verkligen ännu finare på! Från hollister köpte jag även ett par vita jeans som jag själv tyckte var jättefina! Men dom och det andra får ni se i ett annat inlägg! 
 
Sen åt jag frozen youghurt från chill box och den var verkligen gudomlig! Hur god som helst verkligen och det var askul att göra den för man fick liksom göra allt själv och det tyckte jag var väldigt roligt! Liksom designa sin egen glass haha! tyckte där emot att det var väääldigt konstigt att det stog god jul på den.. undrade lite hur dom hade tänkt där! haha! men det rekomenderar jag iallafall verkligen! puss

VAR JU I STOCKHOLM..

 
vaaaaad finns i påsarna? vänta, visar sen!

STOCKHOLM IMORGON


 Tjolahopp bloggisen! Har inte bloggat på en hel vecka, jag suger verkligen på att uppdatera men som jag har skrivit förut så uppdaterar jag mycket på instagram istället! Så följ mig där! 
Imorgon är det den sista dagen på lovet, en söndag också. Kan det bli värre? Därför har jag bestämt mig för att dra till stockholm med nikki och shoppa en massa! Bara för att få ett bra slut på lovet och få hem en massa snygga grejer, som kommer upp på instagram/Bloggen söndag kväll! 
Har redan bestämt lite saker jag ska köpa, som liksom står på MÅSTE HA listan liskom ahhaha. Först och främst ett till par hollister mjukisbyxor, asså jag har typ tio par mjukis byxor men man kan aldrig få för många hahah! Sen måste jag ha nått somrigt vitt linne från hollister också, om jag hittar något. Och så måste jag verkligen köpa ett par hollister jeans också! Dom är så sjukt snygga! Sen kommer det bli massa mer grejer hoppas jag! 
 
Idag har jag varit med michelle och vi badade i fyrishov och hon sov hos mig inatt också. Vi åt massa godis och garvade typ, och så möblerade vi om i mitt rum lite. 
 
Behöver hjälp av er nu hörni! Jag tänkte börja göra lite fler videos, men kommer aldrig på något bra.. SÅ vad tycker ni jag ska göra en video om/på? Och vad ska jag blogga om? 
 
puss hörni! ♥