NEW UGGS

 
 
Hejsan bloggen! Vet inte var skorna är ifrån eftersom att jag fick de från mina föräldrar men så fort jag får reda på det så skriver jag! 
 
Idag har jag vaknat, ätit frukost, kollat på tv, kollat på tv och kollat på tv.. Lyxfällan och typ man woman wild har jag kollat på, lyxfällan är alltid lika kul för de är alltid så himla idiotiska, de lever typ lyxliv och sen har de inget jobb, alltså jag menar kan de inte bara söka jobb på mc donalds eller något? De är för lata och dom lever typ i sin dröm det är så jävla fail bara haha.. Och man woman wild är så himla fake, det ska verka som att dom har fastnat på en ö och ska överleva men sen har dom massa kameror och grejer som filmar dom, och sen helt plötsligt kommer det typ någon som räddar dom från ingen stans man ba.. okej... haha gud vad kritisk jag är! men i allafall trodde att vi skulle åka till Thailand idag men det var tydligen imorgon haha! Men det känns bara skönt med en till dag hemma!  Så Idag ska jag träffa michelle för allra sista gången, lite kul för igår var vi också med varandra och då sa vi att vi skulle ses idag (vi skulle inte det för skulle ju varit på flyget) för att det inte skulle bli så jobbigt att säga hejdå.. men vi ska ju träffas idag! Ni förstår antagligen inte vad jag menade men.. jaja, haha. 
 
KRAM

STRANDKLÄDER

beach outfit
Ni kan klicka på på sakerna för att se var de kommer ifrån! 
 
Igår gick jag ju på stan med nikki och vi hade det jätteroligt! Sen gjorde vi typ vakum på läpparna (man suger typ in läpparna i en äggkopp eller liknande) och så har man så i 10 min och sen får man skit stora läppar, typ kissie läppar! Det var ju skitkul när man väl hade stora läppar liksom jag typ garvade på mig men nu har jag typ någon röd kant runt mina läppar och det ser verkligen hemskt ut hahah, det ser ut som jag har värsta muschen men finns inget och göra åt det, får bara hoppas att det är borta imorgon haha.
 
Idag har jag varit med michelle, vi har typ lärt oss massa ramsor och bakat och typ filmat när vi har dansat och så.. haha jag dör så jävla töntiga men det har varit jättekul verkligen! Har alltid så sjukt kul med henne, garvar verkligen ihjäl typ hela tiden haha, och sen var vi ju tvugna att säga hejdå för vi kommer ju inte träffas på 2 hela månader.. det jobbiga är att jag tycker det är skitkul att åka till Thailand och sola och bada och shoppa och allt men sen när det gått typ tre veckor börjar man verkligen längta hem till alla underbara vänner och sin säng och all äcklig svensk mat. Men just nu känner jag mig väldigt taggad på att åka iväg, nu när det bara är dåligt väder här i sverige! 
 
Nu ska jag åka till Hanna och vara där en stund, kommer sakna henne grovt mycket också ju! Men vi ska ha det jättekul nu så att vi får ett bra avslut! Sen ses vi ju igen nästa år.. fyfarao vad hemskt det låter. Nästa år, ääeej usch men nu ska jag inte tänka mer på det! 
 
PUSS

 

NEW

Den stickade tröjan  är från JC resten från BIKBOK!
 
Idag har jag varit på stan med nikki, vi gick runt och shoppade och sen åt vi jättegod lunch på tacobar och snackade och så! Och sen gick vi och åt softy till efterrätt, där träffade jag johanna en stund! Kommer sakna henne såå mycket!! 
 
Nu ska vi ta lite bilder!
 
PUSS
 

PACKAR TILL THAILAND

 
Började småpacka lite eftersom att jag åker till Thailand på onsdag!

Ååå gårdagen var så kul! Den spenderades med bästa vännerna från min klass! Vi firade Thea och Hedda, vi åt supergod mat verkligen och till efterrätt var det frukt och smältchoklad.. såå gott!! Och sen körde vi en tipsrunda och snackade och hade det roligt! Klockan halv tolv skulle alla hem och då blev det ett riktigt gråtkalas eftersom att jag kommer inte träffa dom på mer än 2 månader! Usch, har verkligen aldrig gråtigt så mycket tror jag, det var hemskt att lämna alla underbara människor men det gick rätt fort förra året så det ska inte bli till några stora problem, fast jag kommer sakna dom till döds! Älskar er ALLA, ni är bäst. 
 
PUSS
 

ALLRABÄSTAVÄN

Älskar dig mest av allt i hela världen
 
 
Hejsan finaste ni! Såå dålig uppdatering men jag har bara inte orkat att blogga. Imorgon ska jag träffa cmk och åka hem till Thea och Hedda och fira dom! Ska bli jättekul verkligen! Grattis hörni! You are the best!
 
Nu ska jag plugga lite, sen duscha och sen kolla på how i met your mother! 
 
PUSS
 

BELLA

Gamla bilder jag tog på min lillasyster bella! 
 
Hejsan! Idag har jag varit på konfirmation med några ifrån min klass, det var verkligen skit kul! Jag kan ju bara säga att våran humor är lite speciell.. hahha åå dör
 
Nu kollar jag på how mi met your mother! BÄSTA! 
 
PUSS
 

ÖREGRUND

 
Köpte lite smink från märket wetnwild, det var lite ögonskuggor och en bronzer, provade båda och de var jättebra verkligen! Bronzern var jättebra på mig eftersom att jag har lite mer olivfärgad hudton så om jag har en vanlig ser jag så orange ut! Men denna var perfa! Tror de kostade runt 250kr tillsammans, men speciellt ögonskuggorna var jättebra och det var väldigt enkelt att få en sminkning som såg avancerad ut fast det var lätt.. haha. Tipsar verkligen! 
Vi åt på en resturang som ligger precis bredvid huset och det var jättegott, kommer antagligen äta där hela tiden haha.
 
Nu ska jag äta middag och sedan ska jag antagligen åka och hämta ett par uggs jag har beställt som jag tror har kommit fram nu! Älskar att få hem saker.. visar såklart dom på bloggen imorgon isåfall! 
 
PUSS
 
 

Torsdag

spännbög.. haha skoja
 
Hejsan finaste ni! Bilderna har verkligen iiinget att göra med varken rubrik eller inlägg.. haha men hade inga andra bilder och min kamera är slut på batteri.. såå ja, fick bli lite mörka och tråkiga bilder hehe, men Idag har jag varit i skolan som vanligt, vi gjorde inte så mycket men det var ganska kul! Imorgon är det ÄNTLIGEN fredag! Herregud vad jag längtar, vi ska ha halloween disco för några söta ungar i vår skola! Vi ska klä ut oss och ha musik och sälja lite godis och så! Känner mig så taggad! Jag köpte ett par svarta fjäder vingar och en svart fjäder gloria och sen ska jag ha den klänningen jag hade på nyår! åå vad kul det kommer bli, haha. 
 
Nu ska jag kolla lite på tv.. disney channel ni vet haha
 
PUSS
 
 
 

OUTFIT

 
classy
 
Just nu sitter jag här med Maja och vi ska dra till willys och köpa massa gott och träffa lite folk! Kulkul! Känner att jag inte har så mycket att blogga om så det skulle verkligen vara supergulligt om ni skrev något jag ska blogga om! 
 
PUSS
 
 
 

MYS MED NIKKI

@sofianckarman på instagram 
 
Hejsan bloggen! Inatt sov jag hos nikki, hur mysigt som helst! Vi åt middag på resturang sen kollade vi på film och typ tog lite bilder och hade det roligt! Nu på morgonen gjorde vi god frukost och just nu sitter vi i soffan och kollar på någon film! Mysmys!
 
PUSS
 

STYLE BY STORIES

 
 
Fick hem dessa underbara smycken igår från www.stylebystories.se Så himla fina verkligen! Tycker verkligen att ni borde kolla in deras fina saker HÄR! Eller så kan ni kolla in deras saker på instagram där de heter @stylebystories. 
Dom har verkligen mycket fina saker till bra pris! 
 
PUSS
 

SANNINGAR

Jag äter is som om det vore snacks
 
Jag har väldigt lätt för att glömma saker fort, guldfisk minne typ haha
 
Jag säger fail och extreme väldigt ofta
 
Min hobby är typ att göra om i mitt rum.. 
 
Jag ÄLSKAR how i met your mother och jag är helt överlycklig för trodde att det inte fanns fler avsnitt men det fanns maaaassa fler LOVE (!!!!!!!!!!)
 
Varje gång jag laddar upp en bild i arkivet skriver jag alltid något jättekonstigt, jag brukar typ skriva hela låttexter eller typ något helt random... ahhahah
 
Jag brukar sätta på hög musik och dansa jättefult och filma med photo booth och sen garva åt mig själv.. liv
 
Jag hatar verkligen facebook, det är såå otroligt tråkigt!!
 
Jag älskar verkligen lussebullar.. det är det allrabästa som finns. Jag är SÅ sugen på det just nu.. och så klart måste dom sälja det bara typ runt julen när jag inte är i sverige.. love life 
 
 

MY ROOM


sofianckarman @ instagram
 
Nu har jag gjort om mitt rum (igen omg haha) lite, tyckte det blev rätt bra men kommer förmodligen möblera om imorgon typ.. är typ beroende nej jag skoja men det är typ min hobby haha..
 
Igår var jag med Maja och Moa, vi hade det jätte roligt, vi cycklade runt och snackade och köpte lite gott och så! Hur mysigt som helst! Dom är verkligen hur bra som helst!
 
Just nu är jag med världens bästa Nikki! Vi har ätit maaaassa gott, varit med småbarnen för nikkis lillasyster kimia fyllde år igår! Stort grattis till henne! Loveyoooou! Så vi har haft roligt med dom haha! så sjukt gulliga!
 
Nu ska vi gå ner till sötnosarna igen och göra något roligt! 
 
PUSS
 
 
 

MK VÄSKA

 
Fick denna väskan av min pappa när han var i Thailand för några dagar sen! Den kostade typ 150kr och är verkligen fake haha som ni kan se på texten då det är en platta över, men är inte så petig med sånt och tycker att den var väldigt fin ändå! 
 
Idag har jag varit i skolan, det var ganska så tråkigt men sen efter skolan var jag en liten stund med några i min klass och parallell klass och snackade och det var jättekul! Sen träffade jag michelle och vi hade också skiitkul! Haha!
 
Nu ska jag plugga eftersom att jag har ett prov och två läxförhör imorgon.. bääääjs men det komer säkert bli kul ändå för det är ju fredag!! woooohooo
 
KRAM
 
 
 
 
 

ÅH SAKNAR!

 
Denna smoothien var verkligen gudomlig.. alltså verkligen det godaste jag druckit! ååååh!!
Här fick man välja saker man ville ha i smoothien, det var så sjukt gott så jag orkar inte!
 
Hej i allafall! Idag var jag i skolan och sen åkte jag hem och kollade på tv. Senare åkte jag och träffade maja och moa och vi cyklade och köpte massa gott på willys och satte oss vid ett bord och bara skrattade och pratade! Efter ett tag kom några till till oss som var med oss hela kvällen! Så kul, haha! Men det var riktigt kallt!! Sen när jag var hemma igen tog jag direkt ett bad för att jag var så kall! 
 
Nu ska jag sova tror jag, komemr verkligen inte komma upp imorgon känner jag.. haha!
 
PUSS