VÄRLDENS BÄSTA

 
Tycker om sjukt mycket ! Har alltid roligt med er♥
Hej babeees! Såå länge sen jag bloggade, har varit med kompisar bara så har egentligen inget att skylla på men har bara ite haft lust att blogga. Jag har varit mycket med min storasyster Lisa, sovit över hos henne ganska mycket och haft jätteroligt! Hon är förresten med i Topmodel, såg att några av er hade frågat om det! Ska kanske bo hos lisa ett tag också vilket ska bli jätteroligt! Känner mig verkligen Taggad haha!
Har varit mycket med Hedda, Fanny och Thea också vilket också har varit jätteroligt! Verkligen världens bästa vänner, loveyoooou babes!
 
Inatt ska Hedda och Fanny sova över här, ska bli skit roligt! Vi lyssnar på musik i högtalarna och bara har allmänt roligt haha! 
 
PUSS

RANDOM WANTIES

 
Wantiiiies

 
Här gjorde jag ett litet kollage med saker jag skulle vilja ha! Ni kan klicka på bilden för att komma till sakerna för att se hur mycket de kostar osv, och ni kommer även dit ni själva kan göra kollage!
Vill sååå gärna ha runwaydreamz shortsen, converse skorna ett par air max!
 
Nu åker jag till järvsö, ha det braa!
 
PUSS
 

LITE NYTT

En platt tång, en locktång, en bronzer och ett halsband!

Hej fina ni! Idag har jag varit på gränby och sedan har jag kollat på en film! Tog i alla fall en liten bloggpaus men ska börja uppdatera bättre nu! Har i allafall mest varit med kompisar och haft det allmänt bra under lovet! Vi får hoppas att det fortsätter lika bra! 
 
Ikväll ska jag antagligen sova hos Johanna med Hedda, Fanny och Viktoria! Så det ska bli jättekul! 
 
Hoppas ni får en bra fortsatt dag!
 
PUSS
 

FINEST AWARDS

Jag tycker att alla ni som ser dett borde rösta på min fina storasyster Lisa's blogg på finest awards!! Rösa på henne i kategorin "Årets Toppblogg"! Du kan rösta varje dag och med olika mailadresser! Rösta HÄÄÄR! 
 
 
TACK! 
 
 

STYLEBYSTORIES

Magtröja från stylebystories
 
Hejsan fina vänner! Jag fick hem denna fina tröjan för någon vecka sen från stylebystories. De har massa fina saker till bra priser och bra kvalitet! Tycker verkligen ni borde kolla in deras hemsida! Ni kan klicka HÄR för att komma till deras hemsida♥
 
PUSS

NEW

 
Hej fina ni! Igår sov jag hos nikki och så har jag varit hos henne idag! Jättemysigt! Vi har mest snackat om massa saker eftersom att vi inte träffats på så länge hade vi mycket att snacka om haha, men vi kollade film också! Vi hade det i allfall jätteroligt! Loveyooou nikkiii
 
Önskeinlägg? 
 
PUSS

HELGEN

En bikini från Thailand!
 
Hej fina ni! Igår var jag men fanny och Emmy, vi åt middag på taco bar och sen åkte vi hem till fanny och hade det jättemysigt! Rolig kväll! På natten sov jag hos Lisa och sen träffade jag Emmy och Fanny en stund på morgonen också! 
 
Jag ska sova hos Lisa inatt också eftersom att hon bor typ 30 meter från min skola (ingen överdrift) vilket är väldigt skönt! Nu ska Jag, Lisa och Frida kolla på paradise och mysa bara!
 
Hoppas ni haft en bra helg!
 
PUSS

FRUKOST

 
Just nu sitter jag i min säng och äter detta och ska snart ringa en kompis! Sen får vi se vad vi hittar på men det blir alltid kul! 
 
Juste! Fick en fråga om jag tyckte det var fult att vara kort eller något sånt eftersom att jag själv är så lång, Och det tycker jag absolut inte. Att tycka det är fult att vara lång/kort är ju helt korkat för det är något man verkligen inte kan ändra på! Därför tycker jag att det är väldigt omoget att säga något negativt om någons utseende i huvudtaget, eftersom att man föds med ett utseende liksom, och man kan inte ändra det (jo plastik operationer men det är onödigt).
 
Nu ska jag ringa en kompis som sagt, ha det bra!

PUSS