10 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

Om jag inte skulle heta sofi skulle jag ha hetat Flora eller Rosa..
 
Jag är inte alls rädd för spindlar eller ormar eller liknande, klart det inte är så värst mysigt att gosa med dom men tycker inte alls att dom är läskiga i allafall haha!

Jag är nästan 1.80 cm lång!
 
Jag börjar väldigt lätt gråta till sorgliga filmer, kan inte äns kolla på extreme home makeover haha
 
Jag säger omg och nej ja skoja ba vääldigt ofta 
 
Jag köpte nyss ett skal som man kan filma under vattnet med, och mobilen går inte sönder om man tappar den på en sten typ, ett sånt skulle du behöva michelle.. Clas ohlssons (vet inte hur man stavar) för 300kr!
 
Jag har ett hus i Thailand och i vintras gick jag i skolan och bodde där i två månader!
 
Jag vill ha långt hår soooo baaad!!
 
Jag har tappat min nagel på min högra stortå ungefär fem gånger.. skit äckligt haha
 
Jag är väldigt beroende av instagram vilket är väldigt jobbigt men sååånt är livet bror
 
 
 
 
Nu ska jag kolla på en film och sen ska jag till flygplatsen för att åka till kroatien! woop!

favoriterna

 
 
Världens skönaste shorts, självklart följer dom med till kroatien! Kommer bli mycket bilder därifrån! Hinner inte blogga just nu, ska ut och ta bilder till nikkis blogg nu, kanske kommer upp någon bild här också?.. seeeyaaa
 
 
 

INSTAGRAM

 
 
@sofianckarman heter jag på instagram, där jag lägger upp lite andra bilder än vad jag lägger upp på bloggen! 
 
Hejsan, och förlåt för uppdateringen. Var på mitt land ställe med michelle och där finns inget internet.. det suger men jag hade det jättebra ändå! Vi åkte ut med rodbåten och hade picnic på en öde ö, grillade, bastade, badade badtunna och i havet, spelade massa spel och solade vid klipporna. Riktigt skönt att åka ifrån stan och vila och ta det lungt ett tag! 
 
Idag har jag kollat på hangover 3, badat och hoppat studsmatta, haha. Imorgon ska jag antagligen sova hos michelle om det inte blir ändrade planer, vi hade tänkt att gå på stan på dagen och ha spakväll sen! Jag har verkligen alltid velat ha några snygga shorts med nitar eller något från bikbok men har liksom aldrig köpt några.. vet egentligen inte varför haha. Men har äntligen bestämt mig för att köpa ett par, och kanske någon fin tröja också! 
 
Ooooch snart ska jag till kroatien med nikkis och kates familj! Ska bli skit roligt, vi ska bo på ett hotell där det finns ett vatten land och massa trampoliner på! Hoppas på bra shopping men det brukar inte vara så bra i kroatien. Men jag ska bli riktigt brun och i allafall försöka få med mig något där ifrån! Någon som varit i Kroatien och vet något bra shopping ställe eller något annat man bara måste göra där?
 
PUSS OCH KRAM
 
 
 
 
 
 

MYSDAG

 
Hej finisar!! Igår var jag på grönalund med mina älskade vänner! Vi åkte alla roliga karusseller och gick spökhuset, åt god mat och sockervadd. Sjukt roligt var det, i pop expressen var det roligast haha. Först var det skit dåliga låtar och sen när vi skulle köra så kom "move bitch" och jag höll på att garva ihjäl mig för att det är den låten som vi liksom alltid sjunger osv. Insane var också hur rolig som helst!! Riktigt rolig dag!
 
Nu är michelle här och hon ska sova här och imorgon ska hon med oss till vårat land ställe och fira midsommar med oss! Kommer säkert bli massa bilder därifrån också! Ska bli jätte mysigt med sena grill kvällar, bastu och massa bad! 
 
Nu ska vi åka och köpa yollibox på gränby! Måste smaka dom nya haha! PUSS PÅ ER
 

KVÄLLSDOPP OCH JORDGUBBAR

 
Hej alla fina läsare! Idag har jag först varit på gränby sen kollade jag på baksmällan, har konstigt nog aldrig sett någon av dom filmerna men den första var i allafall jätterolig! Efter jag hade kollat på film åkte jag med min lillebror och pappa och köpte massa jordgubbar och glass. Vi satte oss vid poolen och åt lite och badade lite! Nu sitter jag i mitt rum och förbereder lite till imorgon då jag ska vara med mina bästa brudar. Vi ska sova över och dagen efter ska vi till grönalund!! Åhh, ska bli så jäädra kul! Alla har längtat såå länge, förra året sa vi redan att vå bara måste åka nästa gång också! Vi åkte alla roliga karusseller och jag och lollo åkte pop expressen och rocketjet (hahah) också, vi åt skitgod mat, gick spökhuset som var så jävla läskigt.. måste göra det i år igen. Vi hade så jävla kul!! I år ska jag köpa lite bilder också typ från frittfall och så. FYFAN VAD JAG ÄR TAGGAD!!! Kommer bli bäst. 
 
Nu ska jag kolla på en till film tror jag, puss!!
 

LITE SVAR PÅ KOMMENTARER

 
Hur tar du hand om din hy? Och hur sminkar du dig till vardags?
 
Svar: Jag tvättar alltid bort mitt smink noga och använder en ansikts skrubb lite då och då. Jag har puder, mascara, ögonbryns penna och ibland läpp stift.
 
hur lång är du? hur mycket väger du? när fyller du år? favorit mat? favorit färg? favorit artist?
 
Svar: Jag är 1.78 cm lång, väger typ 52 tror jag, fyller år den 16 augusti, thaimat, rosa & vit, har ingen riktig favorit. 
 
 Vilka länder har du varit i? Hollister/ A&F Favorit victoria's secret body mist? Bästa resan? 
 
Svar: Thailand, Spanien, malaysia, kroatien, danmark, frankrike, turkiet, grekland, USA, dubai. A&F. Sheer love, fast har bara 3 så vet inte hahah. Thailand när jag åkte med nikkis familj! 
 
Vad har du för betyg? Favoritaffär? Vem är din absolut bästa vän? Var bor du? Drömresa?
 
Svar: Allt från E till B. Bikbok! Michelle, men har ju känt henne längst och känner henne därför bäst men älskar alla mina vänner lika mycket! Uppsala! New york, har hört från kompisar som varit där och verkar verkligen super!
 
 
 
 

FAVORIT BIKINIS

 
 
 
Båda bikinisarna är från thailand men vet att det finns liknande på h&m! 
 
Jag undrar lite bara vad ni vill läsa om och så. Vill ni ha videos? outfits? mat? Skriv vad ni vill ha, så ska jag försöka göra mer som ni tycker. Hade till exempel tänkt att göra en ny room tour. Vad tyckte ni om den? House toor? smink video? favorit plagg? frågestund osv. Kommentera vad ni tycker!
 
PUSS
 

FRUKT

 
Detta sitter jag och michelle och  myser med just nu, frukt i värmen och bad i poolen för att det är sommarlov!!!!!!!!!

BEN & JERRY'S

 
Världens godaste glass!! Fast ingen kan slå half baked, den är liksom den perfekta blandningen i looove it. 
 
Idag ska min lillasyster bella ha kalas och jag ska göra skattjakt och sånt åt dom, senare kommer michelle hit och då ska vi åka till villys och köpa maaassa gott och sedan ska vi sova i våran bil. Ska bli roligt, fast jag är inte så bra på att tälta eller sova utomhus i huvud taget för att jag får värsta panik.. men kommer säkert bli roligt! 
 
Ska ju snart åka till kroatien som jag skrev igår, och jag är bara sååå taggad. Jag älskar att åka utomlands med en kompis det är det bästa som finns. Så himla roligt att shoppa, bada, sola och ta bilder tillsammans! Kommer kanske inte blogga så mycket när jag är där men när jag kommer hem blir det bildbomb på bloggen haha. Men ska ändå försöka att sätta mig på något internet café lite då och då! 
 
Nu ska jag gå ner och ta ett dopp i poolen, vi hörs! 
 

PACKAR TILL KROATIEN

 
Nu packar jag till kroatien, bikinisarna är från thailand förutom den blåa virkade som är från gina. skorna är från thailand och hm, skärp-thailand, shorts-thailand och hollister, vitt linne- ginatricot, virkat linne- thailand, odd molly tröja- rådhuset, blommig topp- bikbok, rosa stickat linne- gina, blåblommig topp- gina, skal- thailand.
 
ska i allafall dit med min och nikkis familj och ska bli så sjukt roligt!! Jag var där förra året också och det var sjukt roligt med alla trampoliner och vattenland! Finns inte så bra shopping men något hittar jag antagligen haha! Har för övrigt fått ett nytt objektiv, är helt kär i det! Så det blir säkert många bilder från kroatien också! 
 
Just nu är jag med michelle och jag sov över hos henne igår och idag ska hon sova här, så mysigt! pussss
 

SKOLAVSLUTNING IGÅR

 
Hej finisar, igår hade jag skolavslutning vilket betyder att jag har sommarlov nu! Tror inte riktigt att jag kan fatta det än.. men det var verkligen toppen väder igår! Solen stekte och efter avslutningen gick vi till ett café och öppnade våra betyg! Blev helt okej nöjd! Efter det åkte vi hem till fanny och badade och hoppade studsmatta. Vi hade jätteroligt verkligen! Sen åkte jag hem och då kom michelle och hanna hem till mig, vi gjorde iordning oss och sen åkte vi hem till fanny igen och så gick alla vi till en fest! Skitroligt faktist! 
 
Nu sitter jag hemma i regnet och väntar på att mamma ska komma hem med ett nytt objektiv.. wooop, skoja men nu kommer det antagligen bli massa fler bilder till bloggen! 
 
Omgggg juste jag åker till kroatien snart igen! Så sjukt härligt där!! Nu så länge får ni ha det bra, fortsätt fråga frågor till frågestunden! pusss
 
 

MYSDAG

 
Ni får nöja er med en instagram bild för tillfället!
 
Idag är det en såndär dag när man bara kollar på film och äter hela dagen. Och spela sims, eller bara göra själva simsgubbarna för det är bara det som är kul tycker jag.. har förövrigt gjort om mitt rum lite, jag tror att jag möblerar om minst en gång i veckan. Något slags beroende. 
 
Skulle vara såå sött om ni kunde skriva vad ni tycker att jag ska blogga om, eller göra för slags videdeos osv, kommentera vad jag ska göra för inlägg! PUSS PÅ ER

HUVUDSTADEN

Halloj babes, idag har jag varit i stockholm med michelle och vi hade det jätteroligt, vi gick runt i massa affärer och åt på t.g.i.f, jävligt god mat.. Sen köpte jag även en hollister parfym och ett par skitsnygga shorts, näst intill drömshortsen.. eller det kanske är lite att ta i, men ni fattar vinken. Tågresan hem var också skitrolig, jag vet inte varför men jag blir alltid flummig (hatar ordet flummig) på tåg, bussar, flygplan där man åker längre än 30 minuter.. väldigt konstigt men jag höll på att garva ihjäl mig hela tiden, hahah. 
Det var ett lyckat äventyr, förutom att jag missade när vi skulle fira fanny och hanna.. min hjärna är mindre än en valnöt, usch vad är jag för slags person.. Ibland är jag värre en kadaffi, varför (verför som jag säger) var jag tvungen att födas med en sånt kort och dåligt minne. Inget att göra åt det men jag blir bara så arg på mig själv ibland. fy på mig.
 
 
den maten alltså.. 5 posters av 5, skoja men det är ett måste att gå till thank god it is friday när man är i stockholm, typ godaste jag ätit!!
 
Nu ska jag gå och ducha och sen kolla på scrubs.. I LOVE SCRUUUBS