ROOM TOUR


SHOPPING

 
Shoppade lite med michelle igår! Blev två shorts, mjukisbyxor, en bikini, en bh & ben & jerrys! Ingen fredag utan ben & jerrys haha! Så gjorde av med alla mina pengar, men det var det värt! haha. Men hade även tänkt mig att börja video blogga! Gjorde en room tour, men vi får se om jag lyckas få ut den på bloggen, jag suger verkligen på sånt där! menmen..
 
Idag ska jag hem till farmor och leta påskägg och äta massor med godis, jag älskar påsken för jag älskar godis. Nu ska jag sätta på mig myskläder och kanske kolla på en film eller nåt! filmtips?

BIKINI

 
åååh, vill bara att det ska bli sommar nununu!! Det är ju inte änns vår än, det är snö ute ju! Förra påsken var jag ute med shorts och badade i våran pool, det var typ sommar! Och nu, skidor och pulka, känner mig taggad till 100, verkligen inte! Kommer typ gå i ide tills det blir sommar, i allafall vår! Hoppas jag inte behöver vänta så länge! vå får se, men så länge har jag mössan och vinter jackan på! Juste! har fått en ny jacka från abercrombie and fitch nu! Den är det ända som gör att det kanske funkar med vinter ett litet tag till.. Men sommar är ändå så mycket bättre! Nu ska jag planera sommaren och börja spara pengar till påsklovet då jag och hanna ska åka till stockholm för maaassa shopping och annat mys! jippiiiii