PARADIS

 
Hejsan hörni! Just nu sitter jag på balkongen och solar och lyssnar på musik! Hur skönt som helst verkligen, fast känner att min dator kommer typ sprängas strax för den är typ 50 grader.. men jag sitter så skönt så orkar inte ställa ifrån mig den.. sånt är livet! 
Igår var jag i skolan till klockan 12 och då åt jag lunch med familjen och sen senare mötte jag upp julia, hanna,  anneci och ninn och så åt vi på easy bar och senare kom sol och emil dit och så satt vi och bara snackade hela kvällen! Och idag ska jag antagligen träffa sol och sen ska vi åka och kolla på idol på något hotell! Så det ska bli mysigt! Vill verkligen inte åka hem här ifrån, men ändå saknar jag kompisarna där hemma sjukt mycket!! En månad till är precis lagom! 
 
Nu ska jag fortsätta att sola så får ni ha det så jättebra!
 
PUSS
 
 

FRÅGESTUND

Fråga vad ni vill! Kommer välja ut några frågor och svara på de i helgen! :)
 
frågafrågafrågafråga
 
♥♥♥♥♥♥♥

SMINK

 
 
Detta här ovanför är lite av mitt favorit smink och min favorit parfym! Det är från makeupstore, åhlens, flygplatsen eller utomlands! 
 
Jag har köpt ganska mycket smink här också som jag ska visa någon annan gång, jag vet att man kan köpa rätt mycket av det hemma också så då kan jag säga lite vad jag tycker om det och om ni är intresserade kan ni köpa det hemma i sverige! Haha. 
 
Hoppas att ni har det bra hemma i sverige allihopa! Och om chainamakaina ser detta vill jag bara säga att jag saknar er så jädrans mycket!! Hoppas att ni har det bäst. ♥
 
PUSS

VICTORIAS SECRET

 
 
Detta fick jag av Anneci när hon hade varit i malaysia, jag skickade med henne pengar och så var hon så snäll och köpte detta på victorias secret! En necessär och en 250milliliter body mist med mango temptation! Den luktade verkligen sjukt gott och necessären var ju hur söt som helst! Tack bästa anneciii!
 
Idag har jag varit i skolan en stund och senare gick jag och annci och julia till stranden och solade och badade lite i havet, åt massa gott och hade det mys! Senare ikväll drar vi till saladan (staden här) och ska shoppa lite och äta middag och så! Så det ska bli roligt! 
 
PUSS
 

TRE VANLIGA FRÅGOR

 
Vad har du för kamera?
 
Canon eos 300D digital och sen har jag ett 50mm objektiv! 
 
Vad heter du på instagram?
 
Jag heter sofianckarman :)
 
Vilka bloggar läser du?
 
Kissies, kenzas, kristine ullebos, caroline colletts, aurora mohns, erika kvams, zara larssons, josefine olssons, clara borthwicks, och alla mina vänners bloggar!
 
PUSS
 

MITT RUM

 
Dom som har läst min blogg en längre tid vet nog vid det här laget att jag är kort sagt beroende av att göra om i mitt rum.. Jag tror att det är något av konstigaste att vara beroende av, jag menar jag mår typ bra av att flytta runt mina möbler.. haha nejdå så knäpp är jag inte. Men jag tycker i allafall att det är sjukt kul, jag flyttar runt så ofta så att varje gång mamma, pappa, syskon eller kompis kommer in i mitt rum känner de inte igen sig.. ganska komiskt eftersom att mina småsyskon alltid kommer in i mitt rum och det är verkligen olika varje gång! 
 
Jag fick en jättebra ide nyss! När jag kommer hem ska jag filma mitt rum en kort snutt varje gång jag gör om och sen lägger jag upp den på bloggen när den är typ 5min! Jag tror att de flesta kommer tycka jag är rätt galen men ja.. jag tröttnar typ på mitt rum på en dag för att jag ser det så mycket så då möblerar jag om som lite omväxling typ.. jag är konstig jag vet.
 
KRAM

FRÅGOR OCH SVAR

I skolan du går i Thailand är det bara svenskar eller thailändare också?
 
Det är bara svenskar, eller alla pratar i allafall svenska och sen finns det någon som är halvthai och så! 
 
Varför är du i Thailand så länge? Har dina föräldrar jobb där eller är ni på semester?
 
Förra året provade vi gå i skolan här, för att det var en kul grej att prova! Och jag trivdes jättebra här med allt egentligen, så vi bestämde oss för att gå i skolan och vara här en längre tid igen! För enligt mig är skolan här mycket roligare än hemma, och om man ända ska gå i skolan varför inte gå i en rolig skola? haha. fast skolan hemma är också jättebra!
 
Vad ska du ha för vinterjacka i år?
 
Jag ska ha denna vinterjackan från house of doris som kostade runt 900 tror jag, den är jättemysig verkligen! Sen har jag en mörkgrå fakejacka från a&f och en svart från zara också så kanske byter lite men denna kommer jag antagligen ha mest! 
 
 
 
Vad ska du önska dig i julklapp i år?
 
Efter att jag nu försökt tänka ut något i 10 minuter så har jag bestämt mig för att jag ska önska mig ett par nya svarta höga dr denim, någon väska här från Thailand och ett par beiga uggs!
 
Vad är du mest nöjd med som du har köpt i Thailand?
 
Jag måste säga min beige mk plånbok för att jag har redan använt den jättemycket och jag har alltid mina pengar i fickan annars vilket leder till att jag tappar bort dom osv.. haha men nu ska jag minnsan hålla koll på pengarna! Här är den, btw det ser ut som den är typ grå på vissa ställen på märket men det är för att det speglas mot något haha
 
 Var är din röd/vit prickiga bikini ifrån och hur mycket kostade den?
 
Nästan alla mina bikinis är från Thailand, i allafall alla twistade, men jag tror liknande finns och köpa typ vart som helst utomlands! Jag köpte i allafall min för 40kr! Vissa saker är så satans billiga här borta!
 
Hur fick du så många läsare på din blogg och följare på instagram? Har du något tips hur man kan få fler?
 
Jag har haft massa bloggar innan denna så jag tror att jag har några läsare som har följt med rätt länge, sen har jag ingen aning hur det har ökat, alltså jag har ju länkat min blogg på instagram så några kanske hittat bloggen där. Sen sprids det ju, om någon läser min blogg kanske visar för en kompis som visar för en kompis osv. Följare på instagram har jag verkligen ingen aning hur jag fått så många, alltså förra året när jag var i thailand hade jag 1500 följare och nu har jag liksom 19000, det känns rätt sjukt faktist. Jag gör ju shoutouts med vissa ibland också! Så därifrån kanske jag har fått 3000 följare om man räknar ihop alla shoutouts. Men jag har inget tips liksom, lägg ut bilder du tycker är fina eller roliga eller intressanta på något sett och hoppas att folk vill följa dig haha!
 
PUSS
 

NYÅRSKLÄNNING

2 klänningen hade jag på mig förra året på nyår! 
 
Dethär med nyårsklänningar.. det är alltid så svårt, inte för att det inte finns några att välja på, utan det finns FÖR många att välja på. Och alla är så fina, man vill bara ha allihop.. och nyår är typ den ända gången man  kan klä upp sig nästan överdrivet utan att det blir pinsamt liksom! Jag kan tycka det kan kännas jobbigt att vara för uppklädd på fel tillfällen, typ om jag skulle gå ut på bio i en balklänning liksom. Men nu på ny år och julafton kan man liksom ha den där snygga klänningen man tyckte var så fin men man aldrig trodde att man skulle använda! Så i år ska jag gå till en skräddare och sy upp en perfekt ny årsklänning, mest för skojs skull, för jag har aldrig sytt upp något hos en skräddare förut! Och det är ju kul att ha på sig en klänning som sitter perfekt och att den ser ut precis som man vill ha den! Självklart får ni se bilder på den sen!
 
Nu ska jag och sol gå upp och käka frukost och sen gå ner till stranden! Hoppas ni får en bra söndag!
 
PUSS
 
 

BAD

 
Hejsan hörni! Förlåt för den dåliga uppdateringen! Under tiden jag inte bloggat har jag gått i skolan, ätit, sovit, andats, gått på toa, duschat, borstat håret, okej nej skoja, aahahh åå jag har ingen humor längre (aldrig haft heller).. Jag har i allafall gått i skolan, varit med massa kompisar och shoppat!
 
Och idag har jag shoppat, kollat på peterpan, ätit glass, ätit frukost lunch och middag, träffat emil och sol och nu sitter jag med sol och vi ska sova över, kuligt! Vi ska strax sätta på en film och sen sova! 
 
PUSS
 

KLÄNNING

 
en söt klänning jag köpte här om dan! 
 
Hejsan hörni! Igår försökte jag ladda upp bilder i kanske 2 timmar, jag vet inte om det var fel på min dator eller blogg.se men jag tror det var datorn, den kan lagga upp sig lite ibland. Och min kamera har typ blivit fuktskadad så jag ska köpa en ny imorgon tror jag, men nu har jag iallafall laddat upp massa bilder i arkivet, så det ska inte bli så svårt att blogga! 
 
I fredags och igår var jag med massa sköna personer och bara snackade och åt mat och kollade på film och hade det allmänt roligt bara! Och idag ska jag kanske in till old town och fira loykratong som är typ en thailändsk högtid, bara gå runt och typ kolla på shower och allt vad man gör haha! 
 
Nu ska jag kanske gå ner till stranden, det är lite mulet just nu men det klarnar antagligen upp strax haha! 
 
PUSS
 
 
 
 

HÖST OUTFIT

 
class
Ni kan klicka på sakerna för att se var de är från osv! Och ni kommer även till hemsidan där du kan göra kollagen!

Just nu sitter jag i skolan här i thailand, jag går i en skola som heter sanuk och det är svensk skola som verkligen är jättebra tycker jag!! Jag kommer gå här i ungefär 3 veckor till och jag gör samma saker som dom i min klass där hemma gör, och alla i min klass här gör typ olika saker (förutom dom som har sofia distans).
 
Efter skolan ska jag antagligen gå med några i min klass och äta glass och sedan vet jag inte vad jag hittar på! Men det får vi se då! 
 
PUSS
 
 
 
 

HELGEN

Två bilder från denna helgen som ni även hittar på min instagram! @sofianckarman
 
I fredags slutade vi skolan halv tolv och då tog åkte vi moppe till en resturang och åt, sen åkte vi hem igen och bara chillade lite bara, verkligen skönt att bara ta det lungt en liten stund också! Men senare på kvällen träffade jag Sol och Anneci och vi gick till en resturang på stranden och åt middag och senare träffade vi Julia, Emil & Svante och då satt vi snackade och kollade på eldshower vid indianen, härliga männsikor, lyckad kväll! 
 
Igår alltså på lördagen träffade jag Julia, vi gick in till stan och köpte lite presenter till Sol som fyllde år för ett tag sen, grattis igen bästa!! Men vi gick i allafall och köpte lite grejer till henne och sedan gick vi och satte oss på något fik och åt våfflor! Sjukt gott.. fyfarao vad sugen jag är på det just nu.. måste byta ämne.. okej, på kvällen träffades alla i min lilla klass här i Thailand och vi gick till någon resturang på stranden och åt mat, och snackade och så! Thailändarna var så söta och kom och sjöng och gav sol en tårta, så söta!! När vi hade ätit upp tårtan och maten var alla skit mätta men vi rullade hem till sol och kollade på en film och snackade ännu mer och hade det roligt! 
 
Oooch idag var jag med sol hela dagen, vi åkte till något ställe och badade och åkte rutchkanor (vet inte hur man stavar hahah), åh haha kommer aldrig växa ifrån det.. lika kul varje gång!
 
Nu ska jag kolla på how i met your mother och sedan ska jag sova! Skola imorgon.. 
 
PUSS
 
 

LITE SAKER JAG HAR KÖPT

 
MK plånbok köpt på MBK i bangkok för 300kr
två chanel skal köpt på koh lanta i saladan för 120kr
Starbucks muggar köpte på starbucks (haha) i bangkok för 200kr
MK klocka köpt i bangkok på MBK för 200kr
 
Här är några saker jag köpt hittills som jag är mest nöjd med! Allt är fake, förutom starbucks muggarna då haha. 
 
Har precis vaknat och vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men ikväll så ska jag äta middag med några och ha lite mys! Så det ska säkert bli bra! Men nu ska jag äta frukost och sen får vi se lite vad som händer kommer antagligen vara med någon kompis eller så! Men ni får ha det så bra i allafall!!
 
KRAM
 

VS

Köpte detta på flygplatsen i sverige för 500kr
 
Heeelllllooo, just nu sitter jag med bästa sol och garvar typ.. haha oj vi är ju speciella.. men idag slutade vi halv 12 i skolan och då åkte pappa, bella och jag till en resturang och åt och sen surfade vi lite, det var dock inte så bra vågor, så sen gick vi hem och duschade och gjorde iordning oss istället! Senare kom mamma och sol hit och nu har vi tagit lite bilder och typ provat lite kläder och så! Det är i allafall sjukt bra väder just nu så vi ska strax gå och sola, bada! lite och senare ikväll ska vi gå och äta middag och sen drar vi till indianen och träffar lite roligt folk från våran klass! Det ska bli kulkul! Men nu ska vi sätta på oss badkläder och gå till stranden en stund!
 
PUSS
 

THAILAND

 
Hejsan alla fina läsare! Nu är jag ju som sagt i Thailand och går i skolan här, jag går i en svensk skola nu och kommer göra det i 5 till veckor och jag lever liksom vanligt vardags liv här, haha gud vad töntig jag låter men ni förstår vad jag menar! fast ska bara vara här i två månader så skulle inte säga att jag bor här. Men jag har det i allafall jättebra här borta! Det är roliga människor och det är sjukt varmt hela tiden! Det är verkligen skönt att slippa lite av vintern! Men kommer ju tillbaka i januari så då är det ju fortfarande vinter ett bra tag till! Och än så länge verkar det ju inte vara så värst kallt där hemma! Så jag hoppas i allafall att ni har det jättebra!!
 
PUSS
 

FYRA FRÅGOR - THAILAND

 
@sofianckarman - instagram
 
Var finns juicy couture, a&f, victorias secret och ralph lauren i Bangkok? 
 
Det finns i MBK som är ett shopping center i Bangkok, victorias secret sakerna köpte jag dock på flygplatsen! det är fake alltihop (förutom vs), men man märker väldigt lätt på priserna om det är förstahands kopior och bra kvalitet osv! Dock har jag sett affärer som luis vitton där det är äkta!
 
Kan du visa allt du köpte i Thailand sen i en haul och inte bilder?
 
Jaa, det kan jag nog! Men när jag gör videos så är det vissa som klagar för att de inte kan se på videofyme och jag vet inte hur man gör med youtube och så, men jag kan nog göra en video på koh lanta nästa vecka med det jag köpt hittills! Eller så gör jag det när jag kommer hem! Så jag gör en haul men lägger antagligen ut bilder också! :)
 
Vilket hotell bor ni på i bangkok?
 
Vi bor på novotel siam square men vi åker till koh lanta imorgon. :)
 
Åker du med din familj eller någon kompis?
 
Skulle nog aldrig klara av att åka iväg till andra sidan jorden i två månader med en kompis, haha men jag åker med min familj! 
 
PUSS
 
 

ETT OCH ETT HALVT ÅR SEDAN

 
 
 
Domhär bilderna hade jag på min gamla blogg som jag hade innan denna, sjukt roligt att se gamla bilder på sig själv! Men på domhär bilderna ser jag exakt likadan ut som jag gör nu bara att jag har kortare hår nu, sorgligt men sant, haha. Önskar jag inte hade tagit bort alla mina gamla bloggar, de hade varit såå kul att ha kvar nu! Men gjort är gjort!
 
KRAM
 
tidsinställt inlägg