NY JUICY DRESS

Fick denna + en mk väska av pappa när han kom hem från thailand idag! sååå glad är jag för det jag fick! Och jag hade verkligen saknat papiiii!!
 
Hejsan alla fina läsare! Igår firade vi emmy vilket var jättekul! Vi åt mat, snackade, körde lite lekar & senare åkte vi och körde lite fotboll med några som vi träffade! kulkul! 
 
Idag har jag varit med bästa Lisa, vi har varit i stan och på lager 157, och i hennes lägenhet och haft det jätteroligt! Jag har verkligen världens bästa syster!! Ni kan komma till hennes blogg genom att klicka HÄR!
 
PUSS

TREASURE ISLAND

 
Just nu är det 20% rea på ALLA armband tills första Oktober på Treasure Island´s hemsida! Klicka HÄR för att komma till Treasure island´s hemsida och kolla in deras snygga armband!

IBOOMDK

Dessa skalen är från IBOOMDK och jag verkligen älskar dom!! Dom är bara för söta, och allt är bra kvalitet och är billigt! Kan det bli bättre? Klicka HÄR för att komma till deras hemsida! 
 
PUSS
 

SOFI TIPSAR

Min vs bikini som jag köpte från victorias secrets hemsida (fick den i födelsedags present) och den kostade runt 500 lappen, det finns dock en nästan likadan på en hemsida som heter www.sheinside.com för 150kr! Hur sjukt är inte det? Den bikinin som är där finns även med kristallerna i blått.. såå fin! Kanske tar och beställer hem en sådan i framtiden.. haha
Tyckte att det var rätt kul för att de här läppstiften är rätt lika med priset skiljer otroligt mycket, vet inte riktigt vad ysl läppstiftet kostade men starlips (köpte det på willys) kostade runt 10kr i allafall! Det där är en sånhär typisk märkes grej, att man måste ha saken med märket på även fast det finns typ exakt lika till ett bättre pris.. tycker i allafall inte att det spelar någon roll om det är samma grej, alltså samma färg och så! (är helt medveten om att ysl läppstiften har väldigt mycket bättre kvalitet osv!)
 
KRAM!
 
 
 
 

GOODIEBAG

Fick denna goodiebagen av min storasyster idag, fick detta ni ser på bilden + godis och en tidning! Såå snällt!
 
Idag har jag gått på stan med mina två småsyskon och mamma, jag klippte mig. Det blev väldigt kort men det blev ändå bra, väldigt skönt att få bort allt som var slitet! 
Efter jag hade klippt mig gick vi och fikade, och sedan gick vi i lite affärer. Jag köpte lite örhängen, sånnadär vanliga vita pärlor i olika storlekar och en ring! Efter vi hade gått runt lite åkte vi och åt sushi till middag och nu är vi hemma igen. 
 
Nu ska jag duscha och sedan kolla på något program eller film eller så medans jag har en ansikts mask på mig! Mysmys, haha. 
 
PUSS
 

WANNA HAVE THIS

 
Dream
Gjorde ett till kollage med massa saker jag skulle vilja ha, är helt kär i linnet och MK skalet, ska i allafall beställa hem linnet någon gång. 
 
Nu sitter jag och väntar på att Michelle ska komma! Vi ska antagligen ta massa bilder så att det är bara att vänta så kommer det säkert upp massa ikväll! 
 
PUSS
 
 
 

LOVELY

 
Lovely
Gjorde ett litet kollage med en outfit som jag skulle vilja ha!! Ni kan klicka på saken du undrar var den kommer ifrån för att kolla hur mycket den kostar osv! 
 
PUSS
 

IBOOMDK

 
Detta döfina skal och hemknapps stickers kommer från iboomdk! Det är en dansk hemsida med massa fina skal och andra saker till mobilen. Det är också lätt och säkert att handla på hemsidan! Du kan klicka HÄR för att komma till deras hemsida! 
 
KRAM
 
 

OUTFIT

 
Hejsan babes! Igår sov jag hos nikki som sagt då. Vi träffade några av hennes kompisar och var bara ute och hade det roligt! Sen idag på morgonen spelade vi ett spel på deras ipad som var så jävlaaa kul, det heter typ plants vs zombies 2 och det är så sjukt roligt.. haha, ni måste testa det!
 
Men idag på dagen var michelle här, vi har gjort om mitt rum (igen) alltså jag har något fel, jag gör verkligen om rummet varje vecka.. Jag typ möblerar om och väljer ett färgtema typ haha jag dör.. men det kommer antagligen en room tour snart igen så får ni se hur det ser ut nu! Jag gjorde en room tour men ljudet blev helt knäppt.. ska fixa det så får ni se sen!
Och efter vi hade gjort om i mitt rum så filmade vi in massa roliga filmer och snackade. Vi hade det bara allmänt roligt som alltid! haha.
 
Imorgon ska jag till stockholm med michelle (tror jag) och kolla i affärer och äta på tgif för att dom har godaste maten, och bara ha en bra dag! Så det ska bli skit kul! 
 
PUSS
 

FREDAGEN ÄR HÄR

 
Vad är det för dag idag? (alla vet redan det men bara för att förtydliga det hela) FREDAAAAAG!!!!
Såå skönt, äntligen slippa tänka på läxor och sova ut. Så härligt. helger äger.
 
Idag har jag varit i skolan och vi slutade klockan 1 (!!) och då gick vi på stan en stund, jag köpte ett vitt linne med typ spets från h&m och åt frosen yoghurt på softy.. så sjukt gott. 
 
Nu ska jag packa & äta middag innan jag tar bussen in till stan och träffar bästa och saknade Nikki! Ska bli såå kul, vi ska bara mysa och sova över! Saknar henne, men nu så ska vi ju träffas! 
Men nu så måååste jag verkligen gå för att jag måste laga middag och allting på typ 10 min.. haha.. lycka till sofi, lycka till. 
 
KRAM
 
 

Room tour