FAVORITER FRÅN NELLY.COM

 
 
1. Rosa topp // 2. Svart linne // 3. Blå t-shirt 
 
 
 
 
 
 
 
Detta är mina favoritsaker från nelly just nu! Ni kan klicka på länkarna under bilderna för att komma till sakerna! Allt var sjukt fint men jag blev verkligen helt kär i den mörk gröna och den röda peplum-toppen! Så söt modell och fina färger! Tror jag beställer hem någon av dom någon gång!
 
 Just nu är Lisa min storasyster hos mig! Vi har fixat lite med bloggen och snackat och haft det mysigt! 
 
Nu ska jag duscha och sedan kanske kolla på en film eller så! Ha en fortsatt bra helg!
 
PUSS
 
 
 

MY ROOM

 
Idag har jag varit med Hanna, Thea och Hedda! Vi har haft det jätteroligt, vi har bakat, snackat och lyssnat på musik typ! Men det har varit jättemysigt! Så himla fina vänner!
 
Just nu är jag med Maja och Johanna, de sover här och det ska bli askul! 
 
Nu ska vi hitta på något kul!
 
PUSS

LITE NYTT

Två body butters från the body shop och ett jättefint läppglans jag fick av min storasyster men det är från vs! 
 
Igår var jag i skolan en stund och sedan gick Jag, Ida, Lisa, Johanna, Hedda och Fanny till våran konfa! Där åt vi först middag och sen åkte vi till en kyrka och hade det rätt kul faktist! Mycket skratt men lite långtråkigt i slutet.. 
 
Idag var jag också i skolan, lååång dag men nu är jag hemma och ska bara mysa. Fast har läxor. Helvette. Aja, dom är tills på fredag, och idag är det onsdag så läxorna får vänta tills imorgon! Nu ska jag duscha, sen äta middag och sedan sätta på det nya avsnittet av new girl! Jag kollar på "free tv video online me" sök på google så kommer hemsidan fram! Det är rätt krongligt att kolla i början, haha jag fattade inget först men nu är det väldigt enkelt! 
 
Ni får ha det så bra!
 
PUSS

IBOOMDK

 
Dessa underbara skalen kommer från iboomdk där de har massa fina skal!
 
IBOOMDK är verkligen min favorithemsida när det gäller skal! De har jättefina skal till bra priser! 
 
Klicka HÄR för att komma till deras hemsida!
 
PUSS

FREDAG

Två bilder från i somras!
 
Idag är det fredag och jag har gått på stan med Thea och Hedda! Jag köpte 4 jättefina tröjor som jag kan visa en annan dag och sen gick vi bara runt och snackade och hade det roligt! Och vi frös som satan.. det är verkligen kallt nu, vi gick där med halsdukar och mössor och vantar men ändå frös jag ihjäl typ haha. Vid middags tid åkte vi hem till Thea och lagade tacos som var jättegod! Och när vi hade ätit satte vi oss och snackade och hade det roligt! Detta var en rolig fredag med mycket skratt och glada miner! 
 
Men nu är jag väldigt trött och måste sova för jag ska upp tidigt imorgon och åka till stockhoooolm! Det ska bli jättekul men måste gå upp tidigt och det är ju inte så kul men what to doooo?
 
KRAM
 
 
 
 
 
 

STRONGER.SE

Håll nyårslöftet med träningsmotivation från stronger.se
 
Spana in nya Stronger.se som är ett svenskt träningsmärke som kombinerar mode, motivation och träning. De flesta plaggen är tillverkade i USA och designade i Sverige. Ursnygga på gymmet!
 
Spana in www.stronger.se 
 
KRAM
 

FREDAG

 
 
 
 
Godmorgon! Idag vaknade jag klockan 4 på morgonen eftersom att klockan då är 10 i Thailand, om det hade varit skola idag hade det varit rätt skönt att gå upp så tidigt för då har man så himla mycket tid till att göra iordning sig och sånt. Men denna morgonen har varit ganska långtråkig, har mest suttit vid datorn och väntat på att resten av sverige ska vakna. Senare idag ska jag träffa bästa tjejerna äntligen, som jag har saknat dom! Det var ju som sagt så länge sen vi sågs sist! Vi får se vad vi hittar på! Nu ska jag vänta tills de vaknar och underhålla mig med någon film så länge. 
Hoppas ni får en bra dag allihopa!
 
KRAM
 

HOME SWEET HOME

 
 
Nu är jag hemma och ligger i min säng och ska strax sätta på ett avsnitt av how i met your mother eller new girl! Imorse landade jag klockan 8 på morgonen och då åkte vi hem och åt pepparkaks deg och sedan packade jag upp lite av det jag hade köpt i bangkok. När jag var klar med det ringde jag Michelle och då kom hon hit. Fyfarao vad jag har saknat henne. Vi hade det jätteroligt verkligen! 
 
Och Imorgon ska jag och några tjejer i min klass träffas, det är första gången på länge allihopa träffas samtidigt och det ska verkligen bli skit roligt för saknar hela högen så dundrans mycket!! Vi får se vad vi hittar på men vad vi än gör blir det alltid kul! 
 
Vi hörs!
 
PUSS