SVAR PÅ FRÅGOR

Din hud är verkligen perfekt! Gör du något speciell med den för att hålla den så fin? vilka produkter använder du? Kram!

 Åh tack så jättemycket!! Jag hade inte alls fin hy när jag kom hem ifrån Thailand för att min hy blev så uttorkad antar jag men nu har jag använt basiron i en månad varje kväll och min hy är helt ren nu! Så himla bra! Om man har en finne eller något och sätter på basiron och har det under natten så är det myyycket bättre redan på morgonen! Tipsar ALLA er om basiron! Kram på dig! 

Hur gjorde du "kolleget" eller hur man säger haha, skulle jättegärna vilja veta!

Kram!!

  Jag gjorde det är pixlr.com, där redigerar jag alla mina bilder och det är helt gratis och man behöver inte ladda ner något! Hur bra?! Jag har aldrig haft photo shop men många som har det säger att det är jättelikt pixlr.com! Man kan göra kollage och redigera skarpare, ljusare, mer färg, klippa och jaa det mesta! Tips!! Kraam♥

Hur får du din header så stor???? Är den på 1000? tacksam för svar :) super fin btw!

 Ja man kan ju bara ha 1000 om man laddar upp bilden på blogg.se, men om du laddar upp den på tinypic.com och sedan när du laddat upp bilden tar du länken längst ner så kan du ta hur stort du vill! Lätt och bra! :) Tack så jääättemycket!! Kraam!

 

hej fina du! jag kom nyligen in på din blogg och jag tycker verkligen att du är super vacker, hur gammal är du? och vilket land kommer du/dina föräldrar ifrån? det ser lite ut som du har lite asiatiska drag faktiskt, har du asiatiskt bakgrund? isf vilket land ? :)


Hejsan sötis! Tack så himla mycket! Jag är 14 år och är född 99, så jag fyller 15 i sommar! Jag är nästan helt svensk men lite norsk också! Det förvånar ganska många att jag är helt skandinavisk, jag tycker själv att jag lätt skulle kunna vara från något annat land men det är ju för att jag har så mörka ögonbryn och bruna ögon. Kram! ♥

 

Vilket märke är foundationen? :)

 Maybelline New york! Den är verkligen jättebra! :)

Åh var är skinnjackan ifrån?

 Jag köpte den på H&M förra året för 500kr, alltså inte riktigt skinn men den är faktist bra kvalitet! Men jag tror att de har liknande i år också!! 

 

visst var din syster med i Top Model Sverige? jättefin är hon :)

Ja det var hon! Jaa visst är hon!! ♥
 
 

NEW

Läppglans från Victorias secret och Glasögon från Ur&pen
 
Hejsan fina ni! dessa fina läppglans fick jag av bästa Nikki för att hon har varit i london! Såå himla gulligt och jag älskar verkligen deras läppglans de luktar skit gott och så är de söta! Taaack så jättemycket Nikki you are the best! Och solglasögonen köpte jag på stan i torsdags! Kostade bara 80kr och jag glömde mina solglasögon hemma så varför inte? 
 
Idag kommer michelle hit och ikväll flyttar jag till min storasyster! KUL! 
 
PUSS

AIR MAX

 
Hejsan på er! Jag beställde hem dessa fina skor från nätet för någon månad sen och har verkligen längtat tills jag skulle få hem dom! Så jag blev ju såklart jätteglad när de kom på posten! Men då ser jag att jag eller hemsidan har klantat till oss och tagit fel storlek :( haha, jag har 38 och dessa är i 42.. annan sak om de hade varit i 37 eller 39 men nej, jag får försöka lämna tillbaka de på något sett och köpte ett par nya som jag faktist kan ha. Men fina var dom i allafall! Jag beställde de från Asos! 
 
Idag känner jag mig lite hängig och sjuk så jag ska bara vila och hoppas att jag blir frisk för jag orkar inte missa en dag i skolan, och få massa läxor som jag måste göra sen. Nu ska jag kolla på Scrubs. Det äger, fast awkward och how i met yoyr mother är bäst.
 
Ha det braaaaaaaa
 
PUSS

NYTT SMINK

 
 
Här är lite nytt smink och borstar jag köpte när jag var med bästa Hedda och Fanny på stan! Vi hade någon vip biljett till att äta mat och dricka drinkar på taco bar så då fick vi gå in där och vi hade det jätteroligt! De hade hyrt in en dj så det var jättebra musik och vi hade det jätteroligt! Bäästa ni!
 
Mascarorna fick jag när jag gjorde ett modell jobb i Stockholm! Jag skulle bara sitta som provdocka för den mascaran som snart kommer till Sverige och så kom massa jornalister och skulle kolla hur den var! Jag hade jätteroligt och mascaran var verkligen bra! Det är en vanlig mascara och en lash builder och man sätter först på mascaran och sen fibrerna och sen mascaran igen så får man sjukt långa ögonfransar! Rekomenderar den till er alla om ni gillar att ha lös ögonfransar men inte vill ha det varje dag liksom!
 
Hoppas får en bra dag! 
 
PUSS