LITE SHOPPING

 
 
Detta var några få saker av vad jag köpte idag och igår! Befinner mig just nu i bangkok och åker hem om två dagar. Jag lämnade koh lanta i förrgår där jag då hade varit i nästan två månader med massa fina vänner som jag verkligen kommer sakna, det blir ju verkligen konstigt när man är med några varje dag i två månader och sedan åker man ifrån varandra och kommer antagligen inte träffas på typ ett halv år.. men vi har bestämt att alla killar och tjejer som var med varandra ska träffas i sommar och gå på grönan/liseberg! Det är verkligen något att se framemot!
Om jag ska samanfatta hela tiden här i Thailand måste jag bara säga att den varit bäst. Sol, bad, sena kvällar, underbara kompisar, shopping och god mat. Kan det bli bättre? nej, inte enligt mig. På tal om shopping så kommer jag visa allt jag köpt här borta i en video, jag har ju inte visat något jag köpt nästan så oroa er icke över det, allt kommer visas i en haul sen! Haha. Haul. Vilket fult ord.. jaja. 
 
Nu sitter jag i varje fall på en resturang mitt i bangkok, har inte något internet på hotellet vi bor på så kan inte blogga därifrån men de hade internet på denna resturangen som tur var eftersom att jag har inte bloggat på typ en vecka nu. 
 
Juste.. jag köpte ett par riktigt failade skor, alltså de var ju liksom fina men när jag kom hem idag och skulle kolla igenom vad jag hade köpt så såg ja att de var olika mönster, haha. Syns knappt på bilden men här får ni se:
 
Nu ska jag äta upp min mat. Längtar hem. Hejdå.
 
 

JULLOV

Naked paletter jag köpt här borta! De är förstås fake och därmed lite andra färger men de är jättefina!
På lovet har jag varit med massa kompisar varje dag och bara chillat! Varit på stranden, shoppat aa you name it. Jag har haft fullt upp hela dagarna och kommit hem på natten och då har jag inte direkt orkat sätta mig och blogga, så därför har det varit vääldigt dålig Uppdatering.
Idag är det i alla fall Julafton och vi gick upp rätt tidigt och åt lussebullar till frukost och sedan öppnade vi lite paket! Mysigt även fast det verkligen inte känns som jul.. fast det gör det ju aldrig när man är utomlands. Det är liksom skitvarmt och ljust, så man känner ju inte direkt julkänslor haha.
 
På lördag åker vi till Bangkok igen, där vi kommer vara i 3 dygn. Kommer självklart bli jätteroligt att shoppa men tycker att det kommer bli skittråkigt att lämna alla fina vänner och så. Men vi har planer om att alla som gick i vår klass här i Thailand ska till Grönalund i sommar! Så det ska bli riktigt roligt!
 
Nu ska vi käka lunch och sen blir det lite julfirande!
 
PUSS